Етно село Златиборска језера | Вила "Златиборска језера" Апартмани | Контакт

ЕТНО СЕЛО "ЗЛАТИБОРСКА ЈЕЗЕРА"

све информације на телефон 065/67-59-910, 031/846-378

АКЦИЈА: У јулу у етно селу пун пансион са преноћиштем радним даном 1.290,00 дин, викендом 1.390,00 дин
У августу викенд 1.490,00 дин

Контакт телефони за резервације: 065/67-59-910

-> ценовник смештаја <-

Етно село ЗЛАТИБОРСКА ЈЕЗЕРА је комплекс јединственог изгледа, налази се на једном од најлепших делова Златибора - у тихој и пријатној ували на путу ка Семегњеву, око 6 км од центра Златибора.

Покушаћемо да вам на малом простору представимо све што овај јединствени објекат може да вам понуди. Кликните на фотографијe да погледате остале.

ЕТНО КУЋА - КОНАЧИШТЕ

Објекат са 6 двокреветних соба са купатилом, 6 трокреветних соба и једним лукс апартманом. Свака соба има француски лежај.
Због географског положаја сигнал на телефону и на сателитској није на завидном нивоу. Из истог разлога смо ускраћени и за Интернет конекцију

ЗЛАТИБОРСКИ ЕТНО РЕСТОРАН

Код нас можете осетити најбоље укусе телетине испод сача, а све залити изврсном шљивовом ракијом која је добила велику златну медаљу за квалитет 2014. и 2015. године. О приступачности цена довољно говори податак да порција пасуља гратис...
Ресторан не ради Недељом. За оне који не желе да пале ауто док су на одмору имамо наш такси који вози по промо цени од 300 дин у једном правцу. Информације око превоза можете добити на телефон 060/020-63-10.

АКВА ПАРК ЗЛАТИБОРСКА ЈЕЗЕРА НА ЗЛАТИБОРУ

Поред базена, купалишта, забавних игара и осталог што нуди само Етно село Златиборска Језера, за наше госте смо обезбедили диван забавно рекреативни садржај.

БАШТЕ СА ЕТНО МОТИВИМА

после добре забаве, потребна је добра релаксација - зато нудимо удобне баште за одмор, освежење, ручак...

ЗЛАТИБОРСКА СРПСКА МАГАЗА

Плодови природе преточени у здравље. Вредним рукама с много љубави, трудимо се да направимо за вас разне производе без конзерванса и других вештачких додатака.
Код нас можете да купите шумско-ливадски мешовити мед врхунског квалитета какав још нисте пробали, шљивову ракију која је печена од аутохтоне сорте шљиве Дреновке, добитницу велике Златне Медаље за квалитет 2014. и 2015. године, кравље и козје домаће млеко, сир и кајмак. Можете да купите јагње Романовске расе настало укрштањем руске овце са муфлоном...

Остало

Поседујемо и салу за фитнес за наше госте која може да се користи бесплатно.

Постоји могућност изнајмљивања бицикала по цени од 500 дин дневно, а могу се обезбедити и коњи за јахање, квадови за авантуристичку вожњу итд...